w

Мини Среќен прв роденден

Мини Среќен прв роденден, декориран со мали балончиња, предизвикува неизмерна радост кај најмалите.
Цена: 449,15 ден.
ДДВ: 80,85 ден.
Вкупно: 530,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Мини Среќен прв роденден, декориран со мали балончиња, предизвикува неизмерна радост кај најмалите. Балонот е направен од специјален вид на пластика со извонреден квалитет и трае неколку недели. Димензии – 56 см. Балонот е наполнет со хелиум и заврзан на тег. Пригоден за подарок и за декорација.

   Достапен е и за момче, односно Мики Среќен прв роденден, во сина боја.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w