w

Tропалка за машко бебенце

Балон на кој не може да му се одолее.
Цена: 466,10 ден.
ДДВ: 83,90 ден.
Вкупно: 550,00 ден.
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Балон на кој не може да му се одолее. Вистинска порака за најрадосниот момент. Тропалката е наполнета со хелиум и закачена на тежинка.

   Димензии на балоните 90 см, со врвка до 170 см. Пригоден за подарок или декорација.

   Дезенот на балонот може да варира во зависност од залихите во моментот.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w