w

Добредојде на овој свет

Подарете преубав аранжман за најслаткото бебе и посакајте топло добредојде.Истата фигура ја имаме и за момче, наведете во забелешка на крајот од нарачката.
Цена: 9,55
ДДВ: 1,72
Вкупно: 11,27
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


 Посакајте му добредојде на новото бебенце израдувајте ја новата мама.

 Статична фигура од балони со висина од 100 см., пригодна и за декорација.

   Дезените на балонот може да варираат во зависност од залихите во моментот. Фигурата може да се надополни со фолија балон . Погледнете во големиот асортиман на балони во категоријата фолија балони.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w