w

Среќен прв роденден!!

Совршен букет за прослава на првиот роденден
Цена: 14,68
ДДВ: 2,64
Вкупно: 17,32
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Разубавете го големиот ден на најмалите, нивниот прв роденден и направете ги уште посреќни со ваков уникатен подарок.

 Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни и за декорација. Висина на аранжманот- околу 2м. Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во моментот.

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w