w

Честито од срце

Дипломирање или матура, може полуматура ?? Одличен начин да го честитате големото достигнување.Балонот може да биде персонализиран, наведете го името во во забелешки (на крај на нарачката)....
Цена: 13,71
ДДВ: 2,47
Вкупно: 16,18
Расположлива количина: 4

 Достапен само во Скопје


 Подарете уникатена и прекрасна вазна со букет цвеќе за честитки. Вазната е со големина од 120 см. Погодна е за подарок или декорација на простор. Текстот може да биде персонализиран, наведете го името во во забелешки (на крај на нарачката).

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w