w

На кого му е роденден?

Персонализиран балон
Цена: 4,57
ДДВ: 0,82
Вкупно: 5,39
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


 Изненадете го славеникот ,подарете му балон со неговото име. Напишете го неговото/нејзиното име во забелешки и ние ќе го спремиме и доставиме за вас.

   Производот содржи фолија балон наполнет со хелиум заврзан на тег. Големина на балонот, стандарден , 46 см .

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w