w

Радосно пиленце

Направете ги најмилите среќни со ова прекрасно радосно пиленце.
Цена: 7,34
ДДВ: 1,32
Вкупно: 8,66
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


  Направете ги најмилите среќни со ова прекрасно пиленце и донесете радост и насмевки во нивниот дом. Стоечка фигура со висина од 120 цм. 

   Фигурата може да биде надополнета со фолија балон со хелиум кој ќе биде поставен на раката на фигурата и ќе ја означи пригодата за која сакате да честитате. Погледнете го големиот асортиман на фолија балони во категоријата фолија балони со хелиум.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w