w

Магнетна книга - Колку е часот?

Едукативна играчка за 3-8 год. возраст
Цена: 17,31
ДДВ: 3,11
Вкупно: 20,42
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


 Колку е часот? Со оваа игра детето ќе може на забавен начин да научи да распознава колку е часот. Направена е од 70 илустрирани магнети и 8 двострани картички (= 18 сцени). Откако ќе ја отвори книгата, задачата е детето со различните магнети да ја направи истата сцена што е илустрирана на картичката.

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w