w

Букет во сино

Совршен букет од балони за секоја пригода
Цена: 12,05
ДДВ: 2,16
Вкупно: 14,21
Расположлива количина: 3

 Достапен само во Скопје


 Совршен букет од балони за секоја пригода. Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни и за декорација. Висина на аранжманот- околу 2м. Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во моментот.

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w