w

Прекрасен голем балон со конфети

Совршено изненадување за Вашите сакани за сите возрасти и пригоди.
Цена: 4,85
ДДВ: 0,87
Вкупно: 5,72

 Достапен само во Скопје


 Совршено изненадување за Вашите сакани за сите возрасти и пригоди. Пригоден за подарок или декорација.

Голем балон 46 см, декориран со мали балончиња и конфети, наполнет со хелиум и врзан на тежинка. 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w