w

Фолија балон за девојче со хелиум

Одличен начин да го честитате доаѓањето на свет на малото девојче
Цена: 4,02
ДДВ: 0,72
Вкупно: 4,74
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Одличен начин да го честитате раѓањето на малото девојче и да ги израдувате новите родители. 

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

 
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w