w

Фолија балон за момче со хелиум

Одличен начин да го честитате раѓањето на малото момче и да ги израдувате новите родители.
Цена: 4,02
ДДВ: 0,72
Вкупно: 4,74
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Одличен начин да го честитате раѓањето на малото момче и да ги израдувате новите родители. Балонот е пригоден за подарок или декорација.

Димензија на балонот- 45 цм.
Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.
Производител: Anagram.
Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w