w

Фолија балон розево мече за девојче со хелиум

Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото девојче со прекрасен голем балон со димензија од 48 х 61 цм.
Цена: 8,17
ДДВ: 1,47
Вкупно: 9,64
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


   Изненадете ги новите родители и честитајте го раѓањето на малото девојче.

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 48 х 61 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w