w

Фолија балон Хелоу Кити (Среќен роденден) со хелиум

Совршен несекојдневен подарок за највеселиот ден на вашите најмили
Цена: 4,02
ДДВ: 0,72
Вкупно: 4,74
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


 Совршен несекојдневен подарок за највеселиот ден на вашите најмили. Балонот е пригоден за подарок или декорација.

Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w