w

Фолија балон „Штотуку венчани“ со хелиум

Елегантен балон кој совршено ќе се вклопи во убавата свадбена атмосфера.
Цена: 4,02
ДДВ: 0,72
Вкупно: 4,74
Расположлива количина: 2

 Достапен само во Скопје


  Елегантен балон кој совршено ќе се вклопи во убавата свадбена атмосфера.  Пригоден за подарок или декорација. 

Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Anagram.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w