w

Фолија балон Да, момче сум ! со хелиум

Одличен начин да го честитате раѓањето на малото момче
Цена: 3,46
ДДВ: 0,62
Вкупно: 4,08
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


Одличен начин да го честитате раѓањето на малото момче и да ги израдувате новите родители. 

Балонот е пригоден за подарок или декорација. Димензија на балонот- 45 цм.

Производот содржи 1 балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Qualatex.

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w