w

Фолија балон Те сакам со црвена машна со хелиум

Изненадете ги саканите со овој елегантен балон во форма на срце.
Цена: 4,02
ДДВ: 0,72
Вкупно: 4,74
Расположлива количина: 1

 Достапен само во Скопје


Изненадете ги саканите со овој елегантен балон во форма на срце. Пригоден за подарок или за декорација.

Димензија на балонот- 45 см.

Производот содржи 1 фолија балон наполнет со хелиум, врзан на тег.

Производител: Qualatex.

 

 

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w