w

Со Љубов

Пречекајте ги вашите најмили со љубов и восхитете ги со ваква извонредна вазна со срца.
Цена: 24,23
ДДВ: 4,36
Вкупно: 28,59

 Достапен само во Скопје


   Пречекајте ги вашите најмили со љубов и восхитете ги со ваква извонредна вазна со срца. Статичен аранжман со димензии 110 x 120 цм.

   Можност да биде за различни прилики со промена на централниот балон кој може да биде со разни пораки: за роденден, за љубов, за годишници, за принова.

Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w