w

Елегантен букет

Изненадете, израдувајте и подарете ваков елегантен роденденски букет.
Цена: 20,77
ДДВ: 3,74
Вкупно: 24,51

 Достапен само во Скопје


   Изненадете, израдувајте и подарете ваков елегантен роденденски букет.

   Балоните се наполнети со хелиум и врзани на тег. Пригодни и за декорација. Висина на аранжманот- околу 2м. Можност за промена на број во аранжманот–16,18, 30,40,50. Дезените на балоните може да варираат во зависност од залихите во моментот.

 Оставете ја вашата порака во забелешки (на крај на нарачката) и ние бесплатно ќе ја доставиме заедно со Вашата нарачка. Ако имате желба за украсна картичка може да одберете од категоријата картички и ние ќе ја напишеме за вас. 

Слични производи

За нас

Контакт

Wildcard SSL Certificates w w w